Beoordelingen van FEBO Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Rohit
gisteren

Alle 4 shoarmaburgers kwamen zonder ijsbergsla. Het is wel eens vaker mis gegaan met de bestelling. Hopelijk niet meer.

JB
gisteren

Bestelling, bezorging prima! Snacks ook prima!

Bas
gisteren

Echt heerlijk weer!

Rian
gisteren

Op tijd, goed warm, vriendelijke bezorger.

Rob Hooghiemstra
23 juli 2021

Smakelijk eten, snelle levering

Ferry
22 juli 2021
Frans Opmeer
21 juli 2021

Gelukkig weer de vertrouwde kwaliteit!

Weber
21 juli 2021
Anoniem
21 juli 2021

Wat zijn jullie top!! Altijd vriendelijk en hoe jullie patat en hamburgers zo warm kunnen bezorgen..helemaal top! Bedankt weer en tot de volgende!

Freek
20 juli 2021

Slappe patat en platgedrukte kroketten

Fam. Vos
19 juli 2021
Rick
17 juli 2021
Saar
16 juli 2021

Ik had een grillburger besteld en zonder ijsberg sla aangegeven. Dus de rest wilde ik er wel gewoon op hebben Maar kreeg een grillburger met een zooi saus en een broodje meer niet. Eerst de saus er zoveel mogelijk af geschrapt anders zou ik de burger helemaal niet proeven. En als dit nou de eerste keer was dan zou je me niet horen maar gebeurt iedere keer weer.

Wendy
16 juli 2021

Zelfs op het drukste moment van de dag vrij snel bezorgd! Top service en uiteraard heerlijk eten

CC
16 juli 2021

Na een eerdere slechte ervaring heeft de eigenaar het prima opgelost! Goede service, bravo! Nu weer besteld, de bezorging was deze keer ruimschoots op tijd en zelfs nog eerder dan de ingeschatte tijd.

Lida
15 juli 2021

Het smaakte maar toen ik het tasje naar binnen bracht hing er al een luchtje aan van een chinees restaurant ipv de zo bekende cafetaria waar ik me op verheugde. Viel me dus iets tegen

Wendy
14 juli 2021

Bestel bitterballen voor 2,30 maar heb dus blijkbaar 8,10 betaald 😱

jp
14 juli 2021
Richard
14 juli 2021

Zoals gewoonlijk super warm (lees alsof het net uit frituur kwam). Was een foutje in de bestelling geslopen maar netjes opgelost door Febo 👍

Es
13 juli 2021

Heerlijk zoals altijd

Lies Zundert
13 juli 2021

Bestelling compleet en goed warm, erg snelle bezorging *toppie*

G
12 juli 2021
Rob Hooghiemstra
12 juli 2021

Hoofddorp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SvP
9 juli 2021

Snelle levering, eten goed warm, drinken heerlijk koud en een vrolijke, vriendelijke bezorging. Helemaal prima!

Anoniem
8 juli 2021

Eten heel warm, knap voor patat etc!

Erwin
5 juli 2021

Was top, gaan zeker weer bestellen!

Dylan
5 juli 2021
Lesley brusik
5 juli 2021
Armand
5 juli 2021
Klop
5 juli 2021

Producten en service uitstekend. De dame belde dat de bestelling later kwam. Bezorgers zijn beleefd en vriendelijk.Heel prettig. Zijn altijd tevreden met Febo. Komplimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
1 juli 2021
Rick
1 juli 2021
CC
30 juni 2021

18:35 besteld, bezorgtijden zou 19:25 zijn, bijna 1 uur later! Dat is echt te lang. Vervolgens worden we gebeld dat er een kwartier vertraging is en krijg ik de bestelling pas om 20.00!!!!! Serieus?! Met als goedmakertje 1 extra cupje fritessaus twv €1. Echt shame on you!

Andre
29 juni 2021

Deze keer lekker op tijd

Tony
29 juni 2021

Heerlijke snacks

Mariah
29 juni 2021

Altijd goede kwaliteit en warm en keurige bezorging

Joyce
27 juni 2021

Ondanks dat er iets niet op voorraad was en daar keurig een telefoontje van heb gekregen was het eten heerlijk. Goede vegetarische producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim
26 juni 2021

De bestelling keurig op tijd, spullen allemaal goed warm en goed van smaak, zeker voor herhaling vatbaar, milkshake met koffie smaak lekkerste die ik ooit gehad heb.

Patrica
26 juni 2021

Goed eten, snel, was goed warm nog. Almetal wij waren zeer tevreden

Ron
26 juni 2021

Altijd, hoe vaak we ook bestellen `een zeer stipte bezorging. Hierdoor is het eten altijd nog heet en krokant. Top!!

Hanri
25 juni 2021

Was 20 minuten telaat. Maar bestelling perfect zoals altijd.

Dhr. Stuij
25 juni 2021

Netjes bezorgd, ben tevreden

Youetta
25 juni 2021

Fijn zo snel bezorgd. Na een dag klussen is dat wat je wil.

Keereweer
24 juni 2021
Frans Opmeer
24 juni 2021

Helaas was deze bestelling de minste in kwaliteit. Zo lag één van de porties friet los in de zak, dus binnen koud.Voorgaande bestellingen waren kwalitatief beter.

Siefraan
24 juni 2021

Goed voorbereid en lekker

Inrje
23 juni 2021

Op afgesproken tijdstip gebracht. Producten waren nog goed warm

Van der Werf
23 juni 2021

Helaas was de patat niet heel warm en hadden we 1 platte kroket. Normaal super tevreden, maar nu iets minder helaas!

Hulshof
22 juni 2021

Wij hadden burgers zonder sla besteld (stond ook op de bon) maar helaas op alle burgers wel sla.

KvdHeuvel
22 juni 2021

Veel te duur.voor gewoon snackbar eten. Grilburgers en patat zijn bijna 70 % duurder als dat het was. Ga er ook niks meer eten

Björn van Essen
21 juni 2021

Heerlijk gegeten, prima bezorging!

Esther
21 juni 2021

Was weer smullen

W. De Jong
20 juni 2021

Het was top!!! Bedankt. Tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dolores Ben-Josseph
20 juni 2021
Mayke
19 juni 2021
Wendy
19 juni 2021

Super snel bezorgd, binnen 15 minuten ! En goed heet ook, was top

r. van alphen
18 juni 2021

door een stortbui op zn scooter en alles heet en vers , top

Stanley
17 juni 2021

Patatje oorlog €5,40! Gek geworden!

A.Reining
16 juni 2021

Bijna een 100% score. Het patatbakje zat lekker vol en superblij dat me ijsje met hagelslag en chocosaus er weer is. Maar er is een kleine maar, volgende keer wat meer hagelslag erin (Ik moest ze een beetje zoeken) dan is het helemaal top!!!

Dolores Ben-Josseph
14 juni 2021
Ingrid
12 juni 2021

Altijd op tijd en lekker warm. Saus apart zoals gevraagd. Top zaak 👍🏻

Sandra
10 juni 2021

Voor de eerste x besteld en laten bezorgen. Het was er gewoon een half uur eerder dan beloofd,in 1 woord TOPPP. Nooit kunnen verwachten dat het ook nog zo goed op temperatuur was. Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
10 juni 2021

Het eten was super warm bezorgd en keurig verpakt! Al met al zeer tevreden en zeker de moeite waard!

H.van Groningen
8 juni 2021

lekker goed en snel Febo is onbetwist de snacks speciaallist.

supergirl
7 juni 2021

Ik vond weer dat er weinig patat in het doosje zat, terwijl de prijs omhoog gegaan is. Ik vind dat het ddoosje vol moet zitten voor 3 euro,de rest was erg lekker!!!!.Zag ook dat me favoriet ijsje niet meer in de lijst staat(hagelslag en chocosaus),erg jammer!!!

Brocken
6 juni 2021

Kan sneller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
6 juni 2021

Alles was lekker en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanri
4 juni 2021

Vrijdag is mijn Febo dag. Altijd lekker en goed bezorgd. Jammer dat vandaag wat fout is gegaan. Mijn melkshake lag een kwart uit de beker en in de plastik zak. Ook zat mijn melkshake op de warme hapjes. Nooit gebeurd altijd appart afgegeven. Weet niet of het in de snackbar was gebeurd of tijdens het afleveren. Een kliederboel! Maar bestellen doe ik gewoon weer en ieder vrijdag.

Lieske
4 juni 2021

het was heerlijk en lekker warm bezorgd.

Wouter
31 mei 2021

Normaal gesproken altijd prima, maar vandaag schorte er vanalles aan. De patat lag los door de tas heen, koud en geplet. Er zat honing mosterd saus op de kroket en hier leek sla op te zitten wat er af was proberen te halen.

W de Jong
30 mei 2021

Patat was erg slap en heel weinig voor wat het kost. Prijs-kwaliteit is een 3.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
30 mei 2021

Het was eten was niet warm, dus heb de snacks in de oven moeten opwarmen :( De kipcorn viel uit elkaar, het broodje van de double bacon burger was zo droog En de milkshake, was niet koud genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
29 mei 2021

Heerlijk gegeten. Ook de frites waren nog knapperig.

Roy
28 mei 2021
H.van Groningen
26 mei 2021

heerlijk gesmaakt

Joris
25 mei 2021

Hele snelle bezorging

Cicilia
21 mei 2021

Lekker gegeten.

Hannah
21 mei 2021

Precies op tijd en friet super knapperig, top zoals altijd

Richard S
19 mei 2021

Stelt nooit teleur. Warm eten en snelle bezorging. Kunnen andere restaurants een voorbeeld aan nemen. Ga zo door

Larry
16 mei 2021

Alles prima warm, mooi op tijd.

Stefan
16 mei 2021

Grillburgers en patat waren erg lekker!

Anna Wong
15 mei 2021

snel bezorgd en opeens erg lekkere frites, dat anders is dan normaal!

Frans
15 mei 2021

Snelle bezorging en mooi op temperatuur

Ton Uitman
14 mei 2021

Was goed warm en lekker en keurig op tijd

Clau
9 mei 2021
Torres
9 mei 2021

Was weer prima verzorgd en netjes op tijd afgeleverd. Iets minder zout is misschien wel een tip, verder in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam de Jong
9 mei 2021

Bestelling was later dan aangeven. Ik ben gebeld dat de aflevering later zou worden. Dat heb ik bij andere aanbieders nog niet mee gemaakt.heel netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.van Groningen
8 mei 2021

prima in orde goed gesmaakt

K
8 mei 2021

Zooooooo ontzettend warm en dat voor bezorgen!

Smit
8 mei 2021

Zoals altijd op tijd en het eten zeer smakelijk .

Ineke
7 mei 2021

Snelle levering .

JJ
7 mei 2021

Goed, beter als de vorige keer

Monique
5 mei 2021

Top! En goed warm! 👍🏻👍🏻

Martis
5 mei 2021
Marije
5 mei 2021
A.Reining
2 mei 2021

Weinig patat In het bakkie,terwijl je er vet voor betaald. En er zat geen chocoladesaus bij mijn ijs. Alleen softijs en hagelslag, betaal je dan 3 euro voor. Beetje jammer allemaal deze keer, normaal ben ik wel te spreken over het eten maar deze keer niet. Weinig voir veel geld!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ribbens w
2 mei 2021

Top. Lekker eten, warm en snel bezorgt. Lekkerrrrrrrrrrr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
1 mei 2021

Snelle bezorging en erg lekker!!

Monique
30 april 2021

Helaas was de bestelling niet juist uitgevoerd. Ipv de bestelde satékroket kregen we helaas een speciaaltje De burgers waren niet voorzien van sla. Heel jammer! De patat was goed en ook qua temperatuur.

Hanri
30 april 2021

Zoals altijd goede kwaliteit en lekker warm ontvangen. Beleefde bezorger. In een woord TOP.

Patricia
29 april 2021

Vandaag voor het eerst besteld maar dat is zeker niet tegengevallen. Onze bestelling was echt keurig op tijd, het eten was nog lekker warm en de kwaliteit prima. Zeker voor herhaling vatbaar!

B. C.
29 april 2021
Ruben
29 april 2021

Zoals altijd weer helemaal super 🙂

Verhulst
28 april 2021

De patat was niet goed gebakken, ze waren bleek en slap. De kipnuggets waren ook heel slap.

Oha
28 april 2021

Bezorgtijd viel erg laat uit. Met FEBO gebeld om het zelf eerder te komen ophalen en dat was geen probleem.

Cicilia
27 april 2021
Tatjana
26 april 2021

Ik zou de patat niet in die doosjes doen als de patat helemaal af gesloten is word het slap . Nu 2 keer besteld en 2 keer slappe patat doordat het doosje helemaal dicht is

H.van Groningen
26 april 2021

patat was lauw en slap

Gonneke
26 april 2021
Hans
26 april 2021

Zoals altijd: snel en goed

Michel
21 april 2021
Helene
20 april 2021

Jammer dat er niet de optie is om je saus met uitjes te bestellen zodat je een échte patat speciaal hebt. Een aparte bak met uitjes bestellen is veel te veel en maakt je patatje speciaal meteen een stuk duurder. Verder was t zoals altijd weer super lekker.

Siefraan
20 april 2021

Goed en lekker voorbereid.! Eten bezorgd op aangegeven tijdstip. Top service..!

Paul Abbenhuis
20 april 2021

Alles was dik in orde Bedankt voor de goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis Verhagen
19 april 2021

Alleen het friet mag wel beter gevuld worden voor 2,90 bakje was maar tot helft gevuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niki
19 april 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zuster
18 april 2021

Patat was wat zacht en zompig. Niet gewend van de FEBO. Verder hebben we ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
18 april 2021

Lekker gegeten.alleen jammer dat patat toch slap werd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cicilia
18 april 2021

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Srilanka
17 april 2021

Was vers en super goed geleverd echt een aan rader dikke 10

Tom.h
16 april 2021

Pindasaus was een beetje vies in het bakje en raar dat je uitjes niet meer bij een bakje saus oorlog krijgt.

Ruben
12 april 2021
Raymon
11 april 2021

Na de vorige keer een mindere ervaring. Nu weer helemaal top, goed opgepakt door de eigenaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
10 april 2021

Geleverd op het afgesproken tijdstip , en het eten was prima .

Frans Opmeer
9 april 2021

Helaas hebben wij niet de bestelde saus ( mayonaise/ pindasaus) ontvangen. We hebben alleen pindasaus gekregen. Dit jammer omdat de kwaliteit verder prima in orde was.

Monique
8 april 2021

Super snel geleverd. Ik heb even aan de bezorger gevraagd of ze met een frituurpan achterop rijden😁

Gonnie
7 april 2021

Eten smaakte goed en op tijd én heet bezorgd (of juist koud) maar portie friet aan de kleine kant. Zeker vergeleken bij ander filiaal..

Jos
7 april 2021
Joke
6 april 2021

Updates met info over tijdstip levering, heel handig. Eten was nog heel warm toen het gebracht werd. Patat nog heel knapperig Prima !

Sas
5 april 2021
Paasklant
5 april 2021

Makkelijk online bestellen en afrekenen. Eerst leek aflevering 59 min te gaan duren, maar na 20 min zaten we aan tafel ons mond te verbranden aan de kroket en kaassouflé, zo heet waren die nog! Ook patat en grilburger waren heel warm en heerlijk! Echte FEBO kwaliteit.

Rau
4 april 2021

Helaas lauw en slappe patat,ook was de portie erg klein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van Groningen
3 april 2021

alles prima in orde goed gesmaakt voor herhaling vatbaar. Kies keurig kies Febo

Michel
1 april 2021

Eten was goed warm smaakte goed en was ruim binnen geschatte bezorg tijd gearriveerd

Evanduijvenbode visser
1 april 2021

Prima en netjes bezorgd

carla de jong.
29 maart 2021

dat dit super geweldig is en nooit te laat en service is uitmuntend.!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
25 maart 2021

Weer erg lekker en snel dus warm bezorgd.

Röpke
24 maart 2021

Goed warm afgeleverd

Mayke
24 maart 2021
Kees Brunt
22 maart 2021

Het was dit keer perfect.

Brian
22 maart 2021

Eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Björn van Essen
21 maart 2021

Lekker gegeten, bezorging kwam eerder dan gepland. Dat was bij zo snel mogelijk bezorgen natuurlijk een pluspunt. 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
19 maart 2021

was weer lekker en alles prima

Anoniem
18 maart 2021
Hans
18 maart 2021

Zoals normaal .... GOED!!

Luuk
17 maart 2021

Dik 5 sterren verdiend. Het bestelde eten werd goed heet bezorgd en van goede smaak . Voor herhaling vatbaar. Zeer nette en vriendelijke bezorger. Mag ook genoemd worden.

Kees Brunt
15 maart 2021

Jammer dat de patat niet echt warm was en daardoor ook wat te zacht. Bami geweldig. !!.

Ron
15 maart 2021

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hugo
14 maart 2021

Goed verpakt, alleen de zak scheurt makkelijk uit en de bestelling was 10 minuten te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
13 maart 2021

Warm, snel bezorgt, Alles was er compleet met vorkjes en servetten, en... Lekker.. Top ....

Frans
13 maart 2021

Bezorging was snel en de bezorger vriendelijk. De frites was heerlijk krokant en warm. De broodjes kroket en fricandeau speciaal, konden warmer.

Cicilia
11 maart 2021

Heerlijk gegeten.

C.
10 maart 2021

Kort geleden nog besteld bij Febo, vandaag weer eens na een tijdje. Helaas net als de vorige keer weer een bakje saus die er niet bij zat. Een snack die vergeten was. Begint steeds meer achteruit te gaan bij Febo. De bezorging was ook wel het enige wat goed was, vriendelijke jongeman die tot tweemaal aan toe kwam. Ik denk dat het weer enige tijd zal duren voor wij ook maar weer na gaan denken om te bestellen. Uiteindelijk wel nalevering gehad, maar er wordt blijkbaar niet goed naar de bestelling gekeken noch gelezen wát er besteld wordt. Jammer.

W Harte
9 maart 2021
Nicole
9 maart 2021

Heerlijk gegeten. Erg tevreden waren we dit keer. Vorige keer ging het een beetje mis met de bestelling. En werden wij opgebeld door de eigenaar om zijn excuus te maken. Wat een passie heb je dan voor je bedrijf! Fijn opgelost weer! Thanks daarvoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wt
8 maart 2021

Werd wat eerder bezorgd zoals ik vroeg. Bedankt! Was lekker en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eri
7 maart 2021

Prima levering , jammer genoeg was de kip niet geheel gaar . Rest was prima

Ingrid Wouda
6 maart 2021

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd.1 puntje waar ik niet over geklaagd heb: ik had later apart een extra grillburger telefonisch bijbesteld en betaald aan de bezorger.Die zat niet bij de bestelling.Kan gebeuren maar is toch een minpuntje

Leonie
5 maart 2021

Warme frites en burgers en nu een snelle bezorging. Helemaal top!

Monique
3 maart 2021

Bezorgtijd klopte prima, eten was nog goed warm. Ik ben tevreden, was dus voor herhaling vatbaar.

Diana
3 maart 2021

super snel en de kroketten waren nog warm

Patrizia
27 februari 2021

Helaas ging er weer iets verkeerd met de bestelling. Ze hebben het juiste heel snel laten nabezorgen met als goedmaker een beker ijs. Verder was alles lekker en snel bezorgd.

Monique
27 februari 2021

Heerlijk gegeten. Alles netjes op tijd en goed verpakt geleverd. Eten was nog goed warm en de patat lekker knapperig. Vorige keer ging het mis met de levering en kregen wij een belletje van de eigenaar om zijn excuus te maken. Wat een passie heb je dan voor je bedrijf en zeer goede oplossing geboden. Bedankt daarvoor!

Nicole
24 februari 2021

Erg jammer dat de patat te slap en te koud was. Ook leek het erop dat het ijs bovenop de overige producten waren neergezet in de tas. Alle verpakkingen waren helemaal ingedeukt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenny
23 februari 2021

Prima eten, prima bezorging.

Hanri
23 februari 2021

Perfect zoals altijd. Warme snacks en ijskoude milkshake. Blijft bestellen.

Jeroen
23 februari 2021

Alles was prima in orde en de bezorger was op tijd

Richard
22 februari 2021

Heerlijk eten, lekker warm en supersnel geleverd. Toppertje!

Ron
22 februari 2021

Heerlijk, patat in kartonnenbeker is perfect, patat blijft warm en krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Perry
21 februari 2021

Kaassouffle's en burgers platgedrukt. Patat was helaas slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary
21 februari 2021

Supersnelle bezorging en eten was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
21 februari 2021

Hamburger besteld zonder sla. Dus zelf maar de sla verwijderen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 februari 2021

Deze keer was de bestelling prima op tijd. En het eten was warm en erg lekker. Goed gedaan.

Daphne
20 februari 2021

De bestelling kwam erg laat , half uur nadat de mail was ontvangen dat ze bestelling onderweg was dus alles was lauw en de pindasaus bij de berenhap was vergeten. Jammer, de volgende keer kom ik het zelf wel ophalen.

Janneke
18 februari 2021

Prima!

Steph
18 februari 2021

Patat was veel zout, zaten gewoon letterlijk klonten zout op de patat, in het bakje en dat is tijdens de bezorging vermoedelijk ook op de andere producten gekomen. Erg zonde, wij doen dit niet meer...

Wendy
18 februari 2021

Friet was lekker krokant en zout. Burgers ook prima!

Talja
17 februari 2021

Prima verpakt,. Lekker warm, alleen was 1 kroket niet de juiste... Mooi optijd,verder 👍🏻

Karin
14 februari 2021

Makkelijk bestellen en keurig op tijd bezorgt, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther van hek
14 februari 2021

Prima, zeer snel bezorgd. Heerlijk gegeten Lekker veel pindasaus

Anja
14 februari 2021

Het was heel goed allemaal! Lekkere doorgebakken frites, zoals ik had gevraagd 😊

Conny
13 februari 2021

Was weer fantastisch en super makkelijk via jullie eigen site..

Anoniem
11 februari 2021

Ik ben gewoon vergeten fooi te geven.. terwijl de berzorger door de sneeuw kwam.. voel mij daar wel schuldig over.. volgende keer wat extra's...

Alisha
11 februari 2021

Ongeveer een maand of 2 geleden besteld bij Febo Hoofddorp. Het eten werd verre van netjes geleverd. Ik had een recensie achter gelaten en werd ongeveer 2/3 weken later gebeld met de vraag waarom de bestelling niet naar wens was. Erg goede klantenservice. Kreeg daarbij ook nog eens een super kortingscode toegestuurd. Helemaal mooi!

Niki
10 februari 2021

Febo is altijd lekker! Maar ook goeie communicatie toen het iets later kwam. Patatjes zijn lekker krokant en warm en niet slap! Bedankt voor de goede service en communicatie!

H.V.
8 februari 2021

Een keer in de week FEBO bestellen. Ondanks het sneeuwt bezorger optijd en natuurlijk warm en lekker zoals altijd. Toppie voor personeel. Tot volgende week maar weer.

Megan
5 februari 2021

Lekker zoute patat met goede snacks!

Daniel
5 februari 2021

Heul snel!!!:) en alles nog lekker warm. Perfecte kluslunch voor de vrijdag

Saskia
4 februari 2021

Werd al snel gebracht. Veel eerder dan verwacht. Prima gegeten

Monique
3 februari 2021

Snelle bezorging en nog goed warm; voor herhaling vatbaar dus ! (KFC kan er wat van leren, want daar duurt t eeuwen én is t niet warm meer)

Kees smit
3 februari 2021

Zo’n snelle levering super en de nieuwe verpakking voor het patat geweldig warm en het eten was heerlijk.

bokhorst
3 februari 2021

Niks te melden,goede service

aline
31 januari 2021

De verhouding prijs kwaliteit is zoek. De snacks zijn niet slecht maar wel echt klein/weinig voor de prijs. De patat was te veel gezouten. En de sate saus is echt schandalig duur. Was de eerste x maar ook de laatste x dat ik trakteer op de Febo. Zal ooit nog wel eens een kroketje uit de automatiek halen.

Monique en Theo
31 januari 2021

Zowel kwaliteit als bezorging goed op en in orde

Smit
29 januari 2021

17,45 besteld en de levering 18.25 kan misschien nog iets sneller en de kwaliteit van het eten is goed .

JS
29 januari 2021

Bezorging was half uur te laat Eten was niet vies maar zeker ook niet heel lekker

marian
27 januari 2021
Monique Roos
26 januari 2021

Goed en supersnel bezorgd

Erik
25 januari 2021

Mooi systeem om te bestellen, duidelijk en simpel. Eten was op tijd, zelfs op zondagavond! Kwaliteit prima. Enige minpunt was de rundvlees kroket terwijl kalfskroket besteld was en er fritessaus bij de frites zat ipv satésaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
25 januari 2021

Ok, maar frikadellen waren taai/hard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
24 januari 2021

Niets op aan te merken, tip top alles was goed geregeld!

Daniel
19 januari 2021

Slappe patat sinds nieuwe verpakking voor friet. 3 kwartier te laat ondanks dat het een doordeweekse dag en tijdorder was. Prijzen sinds kort ook flink verhoogd (€4,30 voor berehap ten opzichte van €3,30 voorheen, toch toename van 30%). Werd 10 minuten na officiële tijdorder gebeld dat het wat later werd en dat ze het “nu gingen bereiden”. Ruim half uur later pas de melding dat het onderweg voor bezorging was. Laatste keer geweest dat we hier bestellen.

Meriam
19 januari 2021

Patat was niet goed door gebakken Snack was net aan gaar

Jasmijn
19 januari 2021

Lekker en op tijd . Jammer dat ik alleen Chili saus kreeg maar had samurai saus besteld .

Kevinvanes
19 januari 2021
Monique
17 januari 2021

Nog goed warm. Top en precies op de gevraagde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
16 januari 2021

Met de nieuwe verpakking blijft de patat goed warm en de rest was ook goed van kwaliteit en ook warm .

Jenny
15 januari 2021

Prima bezorging, kwam nog eerder dan verwacht en was lekker.

Michael
15 januari 2021

Eten is goed, patat alleen iets te slap. Voor de rest burgers en patat wel warm. Bezorging binnen de tijd.

K van den Heuvel
13 januari 2021

Gewoon FeBo eten. Maar schrikbarend duur. Alles wat je besteld.

Pleun
13 januari 2021

Goede website. Warme en snelle levering!

Patrizia
13 januari 2021

Lekkere snacks, warm, knapperig en niet klef. Supersnel bezorgd!

Jeroen
13 januari 2021

Echt ontzettend goor. Melige gortdroge patat. Moest elke hap letterlijk wegspoelen. Klef slap broodje hamburger, en een dubieuze frikadel die net zo chemisch smaakte als dat hij rook. Na paar happen alles weggegooid. Hele gezin beroerd en misselijk. Bedankt Febo. Eens maar nooit meer.

Ria
13 januari 2021

Top keurig op tijd goed van smaak en heerlijk warm.

Dennis
11 januari 2021

Het kan dus wel dat je patat warm bezorgd kan worden! Echt top dit! Rest van de thuisbezorgd diensten zou ik aanbevelen om je leer hier uit te trekken. Wat jullie niet kunnen kan de Febo wel!! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidy
11 januari 2021

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
10 januari 2021

Snel geleverd. Ging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
10 januari 2021

Normaal altijd top! Nu wat lang moeten wachten en wellicht daardoor wat lauw. Volgende x weer 5 sterren!

T de Ruiter
9 januari 2021

Bezorging keurig op tijd., alles heerlijk warm en goede kwaliteit.

frits
9 januari 2021

wat een geweldige service na een foutje van mij met bezorg tyd wat gelijk verholpen werd en daarna de gehaktballen vergeten nabezorgd en met als excuus en bak ijs gie sander daar in hoofddorp is een topper

Sandra Tjeertes-Verzeilberg
8 januari 2021

Het was heerlijk Afgesproken tijd nagekomen 👍👍👍👍👍

Raoul
8 januari 2021

Top

Marco
7 januari 2021

Was heerlijk weer. En, zoals totnogtoe altijd, onze - grote - bestelling keurig compleet en foutloos uitgeleverd.

L.E. Otto
3 januari 2020

Een van de milkshake"s had gelekt en was half leeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
3 januari 2020

Gevraagd om extra doorgebakken frites, maar helaas waren het slappe patatten. Jammer, want de vorige keer waren ze juist zo lekker knapperig.... Bamiblok was weer een beetje tè donker. Gelukkig smaakten de broodjes kroket heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Langeveld
3 januari 2020

Warm en snel geleverd. Alles supergoed verpakt en top van kwaliteit.

Mevrouw
3 januari 2020
Ron
3 januari 2020

Gewoon top, zoals beloofd!

Jens
2 januari 2020
Smit
2 januari 2020

Alles was nu perfect ,alleen een lange wachttijd!

Ans
2 januari 2020
Talja de ruiter
30 december 2020

Het was heerlijk warm en super lekker. Top bezorging... ga zo door.

Barbé
28 december 2020

Altijd lekker , goed verpakt dus nog goed warm Een aanrader ......

Ron
27 december 2020
Debby
27 december 2020

De bestelling is niet correct uitgevoerd. Bij de patat zat geen mayonaise en bij de grillburger zat niet het gevraagde broodje. En de bestelling kwam veel eerder dan dat er in mail gezegd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
24 december 2020

Één woord! TOP! we gingen vandaag op "herkansing" en Sander heeft ons niet teleurgesteld! Eten was warm, lekker en heel ;-). Ze weten hier heel goed wat ze moeten doen om iedereen tevreden te houden. Keep up the good work people!!! Volgende keer weer lekker eten bestellen bij de FEBO!

Barry
23 december 2020

Super lekker gegeten en wat een vriendelijke bezorger. Volgende keer weer!

Jordy
23 december 2020

Eten snel bezorgd alleen deel van het eten was volgens mij. Niet helemaal goed klaar gemaakt /gaar waardoor ik er misselijk van ben geworden .

Smit
22 december 2020

Verkeerd besteld , maar met een telefoontje geregeld en het was goed warm en ook nog een snelle bezorging.

N.van Wissen
21 december 2020

Alles was lekker en goed warm en snel geleverd door een vriendelijke bezorger 👍

Anoniem
21 december 2020

Heerlijk gegeten. Heb nu vaker besteld bij deze Febo. Je wordt heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en ze staan binnen no-time voor de deur. Het eten is warm en net zo lekker als je gewend bent toen je vroeger langs kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guido
21 december 2020

Ik had pas laat me bestelling gedaan en ze waren voor de afgesproken tijd langs gekomen. Dus een dikke 5 sterren, de vorige keer kwamen ze later dan afgesproken. maar toen kreeg ik keurig netjes een melding. Voor degene die alleen maar zeuren met recensies, heb wat meer begrip voor alle werkende mensen..

Janneke
19 december 2020
Daisy
16 december 2020

Eten was koud en werd bezorgd in alleen een papieren zak dus niet warm Gehouden tijdens vervoer.

Bus
16 december 2020

Patat was koud en doorbakken (bruin en sommigen donker bruin). . Sate kroketten koud en toch “deels” weer geplet...jammer, normaal is het eten lekker warm en “normaal” gebakken. Bezorger was vriendelijk!

Leonie
15 december 2020
carla de JONG
14 december 2020

het is super fijn en mega goed dat alles ok is met de service en zeker de bezorging. veel succes verder en het is ook zeer smakelijk. alles.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.van Wissen
14 december 2020

Alles was heerlijk warm en snel geleverd door een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
14 december 2020

Vanmiddag weer een bestelling gedaan. Er ontbrak 1 product (helaas) gebeld en 20 minuten later kreeg ik een nalevering met nog iets extra erbij. Netjes geregeld! Eten smaakte weer heerlijk. Lekker warm allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanri
12 december 2020

Zoals gewoonlijk lekker warm aangeleverd. En optijd zoals gevraagd. Beleefde bezorger Altijd voor een herhaling vatbaar.

Langeveld
11 december 2020

Top

Tarique
9 december 2020

Frites waren te lang gebakken. Bijna bruin en hard. Overige bestelling goed als altijd

N.van Wissen
8 december 2020

Heerlijk eten en lekker warm en snel geleverd,!!! Prima in orde en goed verpakt!!

Guixo
8 december 2020

Eten was heel snel bezorgd en smaakte goed!

Simone Visser
7 december 2020

We hebben lekker gegeten, zoals we gewend zijn van de Febo.

Henk
6 december 2020

Prima services.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanri
6 december 2020

Voorheen altijd besteld via Thuis bezorgen, nu voor het eerst besteld via online direct naar Febo. Optijd bezorgd en nog heel warm. LEKKER HOOR!! Perfect Febo en ook nog punten krijgen. Hele beleefde bezorger. Nog vele bestellingen hierna hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
5 december 2020

Eten was nog lekker heet en op mijn verzoek was de frites extra lang gebakken voor een knapperige bite. Geweldig!!

Rob
4 december 2020

Mooi op tijd en lekker warm.

Monique Roos
4 december 2020

Heel netjes dat er even gebeld werd dat het iets later zou komen. Ook tof dat er nu een spaarkaart is. Zeer klantvriendelijk.

Antoinette Assen-Kramer
3 december 2020

Ik miste alleen de mosterd bij de kroketten.

Leonie
30 november 2020

Frites, kroket en burgers waren heerlijk!

N.van Wissen
30 november 2020

Alles lekker warm en snel geleverd!! We hebben heerlijk gegeten, en een vriendelijk bezorger

Stan
30 november 2020
Gervaise
29 november 2020

Eten komt op tijd en warm aan! Heerlijk!

Jennifer
28 november 2020

Altijd lekker!

Remco
28 november 2020

Lekker snel bezorgd. Eten was goed warm en erg lekker.

Ria
27 november 2020
Leonie
26 november 2020

Gewoon goed!

Anoniem
26 november 2020

Heel snel bezorgd en was weer heel lekker!

Wt
25 november 2020

Helaas was de kip van binnen niet gaar. De burgers waren wel goed.

Hannah
24 november 2020

Elke keer weer een dikke 10, deze keer werd er gebeld dat de bestelling wat later kwam, we bestellen heel veel diverse thuisbezorgd maar dit nog nooit meegemaakt, klasse

Helene
23 november 2020