Beoordelingen van FEBO Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Peter Plaggenborg
vandaag
Danielle
23 september 2021

Alle kroketten waren geplet! Nieuwe gekregen en die waren ook geplet! Thuisbezorgen door Febo doen we dus niet meer

Deze patat was goed.
22 september 2021

De patatjes lagen los in de tas….

Smit
22 september 2021

Voor de woensdag vinden wij de bezorg tijd wel erg lang ,maar zoals altijd warm en lekker eten

Roland
22 september 2021

Keurig even gebeld dat het iets later werd. Kwaliteit weer top als altijd.

Melissa
20 september 2021

Op zondag ruim 2 uur moeten wachten op de bestelling. Het is begrijpelijk dat het in het weekend wat drukker is, maar 2 uur is wel heeel lang. De patat kwam vervolgens helemaal sompig aan. De kans dat we dit nog een keer zullen doen is nihil.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 september 2021

Aardige dame aan de telefoon, vriendelijk bezorger en eten weer warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
19 september 2021

Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cicilia
19 september 2021
Anneke van Heerde
18 september 2021

De patatjes zijn een beetje slap

T de Ruiter
18 september 2021

Prima allemaal. Op tijd, vriendelijke bezorger en eten was lekker.

Hakse
16 september 2021

Duurde dit keer langer dan normaal en dan ook nog eens niet alles ontvangen. Kan een keer gebeuren, maar zorg er dan voor dat de ontbrekende producten heet zijn en niet alsnog lauw en slap worden nageleverd. Erg jammer!

astrid
15 september 2021

Beetje rommelige levering, moest nabellen voor me missende hamburger. Maar kreeg wel beker softijs als excuus. Ik had ook geen kroket besteld, maar hij was wel lekker. Dat zag ik pas te laat. Maar voor de rest was het lekker zoals gewoonlijk!!!

Bijvoet
14 september 2021

Satesaus besteld, was zo stijf dat de theelepel eein bleef staan. Niet gewend van febo. Patat was voor ons gevoel niet helemaal gaar, was nog hard van binnen terwijl ze niet doorgebakken waren.

Van Elburg
11 september 2021

Deze keer was goed en lekker, maar de vorige keer was alles super heet en daardoor extra lekker.

Linaharte
11 september 2021
Paola Esser
9 september 2021

2 grilburgers bestelt 1 daarvan was heel slecht alsof die er al heel lang lag broodje was hard aan de onderkant vlees was taai en de smaak was niet goed er zat bijna geen saus of sla op. Het andere broodje was prima. Bezorgtijd van 45 min. Vond ik ook wat lang.

M
9 september 2021
Marc
4 september 2021
R. Stolk
3 september 2021

Weer helemaal top.

Jan
2 september 2021
Vanessa
30 augustus 2021
pvp
29 augustus 2021

Goed warm, netjes op tijd en de bekende FEBO smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
29 augustus 2021

Nvt

Nazanin
27 augustus 2021

Al de zoveelste keer dat mijn frites helemaal door de hele zak ligt ipv in het kartonnenpakje. Burgers helemaal plat gedrukt. Erg jammer!

MEIJER
27 augustus 2021

Was keurig op tijd en was erg lekker

B Choi
25 augustus 2021

It was my first time trying Dutch Food and i loved it so much. thank you

Marc
23 augustus 2021

Voor het eerst laten brengen maar geen succes gebleken. Heb een gewone ipv de bestelde satekroket gekregen en de berehap was niet voldoende gebakken, de uien waren zo goed als rauw. Ben beter gewend van FEBO.

Sabine
22 augustus 2021

Het eten was goed warm! Altijd lekker de febo!

Bas
21 augustus 2021

Helemaal top, warm en snel geleverd door een hele vriendelijke bezorger. Alleen jammer dat jullie de sla op de kipburger waren vergeten

Saar
21 augustus 2021

Werd gebeld door de medewerker omdat ze de bezorg tijd niet gingen redden ivm de drukte. Dit vind ik super netjes van jullie, nog niet eerder mee gemaakt.

edwin meijer
20 augustus 2021
Richard Zonneveld
16 augustus 2021

We hadden 13 doosjes met borrelhapjes besteld. In iedere doosje zaten 1 of 2 mislukte bitterballen die ik niet kon serveren. Zeer vriendelijk om sausjes te leveren, ondanks dat ik deze niet besteld had. Zeer klantvriendelijk.

Leo
15 augustus 2021
Ribbens w
14 augustus 2021

Perfect... hoor. Lekker. Snel bezorgd en een vriendelijke bezorger. Top.

Richard
14 augustus 2021

Zoals altijd, super warm en optijd bezorgd! In tegenstelling tot andere restaurants waar het eten vaak lauw aankomt.

Co Erkemeij
13 augustus 2021

Vlotte levering

Judith van der Spek
13 augustus 2021

Prima.Precies wat we besteld hadden en netjes op tijd. Goede service

M
12 augustus 2021

De kwaliteit van de snacks is niets op aan te merken. Helaas is deze keer de bezorging echt onder de maat geweest, een van de kroketten was namelijk volledig geplet en dus niet meer eetbaar. Voor het eerst dat dit is gebeurd...

Koelie
11 augustus 2021

Bezorging was snel maar het eten was erg slecht burgers onderste boven in de tas patat was los in de tas lag overal bestel er niet meer was btw ook prijzig

R. Stolk
10 augustus 2021

Net als vorige keer. Alle snacks perfect maar taaie slappe friet.

Mariah
9 augustus 2021

Altijd goed lekker en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
8 augustus 2021

Bestelling prima, maar veel te laat bezorgd. Wel netjes dat Febo ons daarover opbelde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lida
8 augustus 2021

Het was weer erg lekker en keurig verzorgd en bezorgd 👌

W Harte
7 augustus 2021
R
5 augustus 2021

Wel wat duur maar wel lekker....

Ilse
4 augustus 2021

Thanks guys, again!! Beste bezorgde warme patat ocm de lekkerste snacks!

Rob
4 augustus 2021
Marcel Van Stigt
3 augustus 2021
Roland
3 augustus 2021

Alles perfect en super snel bezorgd. Patat was wat taai helaas. Snack en kip heerlijk en heet.

rob hooghiemstra
3 augustus 2021
Anoniem
2 augustus 2021

Zoals alle andere keren weer top, frietjes warm en smaakte goed. Keep up the good work!

Monique
1 augustus 2021

Aan de bestelling niets aan te merken. Het was de vertrouwde kwaliteit van de Febo. Helaas is het met bezorgen een beetje misgegaan. Nette uitleg gekregen en ik heb daar alle begrip voor. Tip: laat eerder weten dat het mis gaat en dat het later wordt. U heeft email adres en telefoonnummer. Succes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrizia
1 augustus 2021

Was weer heerlijk en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linaharte
31 juli 2021

Kippen bout was beetje zwart

S
30 juli 2021

FEBO Hoofddorp is altijd snel en gewoon lekker :)

Roland
30 juli 2021

Perfect

Ribbens
29 juli 2021

Top.. snel bezorgd warm en lekker

Joannavkoningsbruggen
28 juli 2021

De berenklauw en bami schijf aan gebrand

Patricia
26 juli 2021

Vlotte en vriendelijke bezorging, heerlijk eten en goed warm nog. Top!

Ton Uitman
25 juli 2021

Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rohit
24 juli 2021

Alle 4 shoarmaburgers kwamen zonder ijsbergsla. Het is wel eens vaker mis gegaan met de bestelling. Hopelijk niet meer.

JB
24 juli 2021

Bestelling, bezorging prima! Snacks ook prima!

Bas
24 juli 2021

Echt heerlijk weer!

Rian
24 juli 2021

Op tijd, goed warm, vriendelijke bezorger.

Rob Hooghiemstra
23 juli 2021

Smakelijk eten, snelle levering

Ferry
22 juli 2021
Frans Opmeer
21 juli 2021

Gelukkig weer de vertrouwde kwaliteit!

Weber
21 juli 2021
Anoniem
21 juli 2021

Wat zijn jullie top!! Altijd vriendelijk en hoe jullie patat en hamburgers zo warm kunnen bezorgen..helemaal top! Bedankt weer en tot de volgende!

Freek
20 juli 2021

Slappe patat en platgedrukte kroketten

Fam. Vos
19 juli 2021
Rick
17 juli 2021
Saar
16 juli 2021

Ik had een grillburger besteld en zonder ijsberg sla aangegeven. Dus de rest wilde ik er wel gewoon op hebben Maar kreeg een grillburger met een zooi saus en een broodje meer niet. Eerst de saus er zoveel mogelijk af geschrapt anders zou ik de burger helemaal niet proeven. En als dit nou de eerste keer was dan zou je me niet horen maar gebeurt iedere keer weer.

Wendy
16 juli 2021

Zelfs op het drukste moment van de dag vrij snel bezorgd! Top service en uiteraard heerlijk eten

CC
16 juli 2021

Na een eerdere slechte ervaring heeft de eigenaar het prima opgelost! Goede service, bravo! Nu weer besteld, de bezorging was deze keer ruimschoots op tijd en zelfs nog eerder dan de ingeschatte tijd.

Lida
15 juli 2021

Het smaakte maar toen ik het tasje naar binnen bracht hing er al een luchtje aan van een chinees restaurant ipv de zo bekende cafetaria waar ik me op verheugde. Viel me dus iets tegen

Wendy
14 juli 2021

Bestel bitterballen voor 2,30 maar heb dus blijkbaar 8,10 betaald 😱

jp
14 juli 2021
Richard
14 juli 2021

Zoals gewoonlijk super warm (lees alsof het net uit frituur kwam). Was een foutje in de bestelling geslopen maar netjes opgelost door Febo 👍

Es
13 juli 2021

Heerlijk zoals altijd

Lies Zundert
13 juli 2021

Bestelling compleet en goed warm, erg snelle bezorging *toppie*

G
12 juli 2021
Rob Hooghiemstra
12 juli 2021

Hoofddorp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SvP
9 juli 2021

Snelle levering, eten goed warm, drinken heerlijk koud en een vrolijke, vriendelijke bezorging. Helemaal prima!

Anoniem
8 juli 2021

Eten heel warm, knap voor patat etc!

Erwin
5 juli 2021

Was top, gaan zeker weer bestellen!

Dylan
5 juli 2021
Lesley brusik
5 juli 2021
Armand
5 juli 2021
Klop
5 juli 2021

Producten en service uitstekend. De dame belde dat de bestelling later kwam. Bezorgers zijn beleefd en vriendelijk.Heel prettig. Zijn altijd tevreden met Febo. Komplimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
1 juli 2021
Rick
1 juli 2021
CC
30 juni 2021

18:35 besteld, bezorgtijden zou 19:25 zijn, bijna 1 uur later! Dat is echt te lang. Vervolgens worden we gebeld dat er een kwartier vertraging is en krijg ik de bestelling pas om 20.00!!!!! Serieus?! Met als goedmakertje 1 extra cupje fritessaus twv €1. Echt shame on you!

Andre
29 juni 2021

Deze keer lekker op tijd

Tony
29 juni 2021

Heerlijke snacks

Mariah
29 juni 2021

Altijd goede kwaliteit en warm en keurige bezorging

Joyce
27 juni 2021

Ondanks dat er iets niet op voorraad was en daar keurig een telefoontje van heb gekregen was het eten heerlijk. Goede vegetarische producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim
26 juni 2021

De bestelling keurig op tijd, spullen allemaal goed warm en goed van smaak, zeker voor herhaling vatbaar, milkshake met koffie smaak lekkerste die ik ooit gehad heb.

Patrica
26 juni 2021

Goed eten, snel, was goed warm nog. Almetal wij waren zeer tevreden

Ron
26 juni 2021

Altijd, hoe vaak we ook bestellen `een zeer stipte bezorging. Hierdoor is het eten altijd nog heet en krokant. Top!!

Hanri
25 juni 2021

Was 20 minuten telaat. Maar bestelling perfect zoals altijd.

Dhr. Stuij
25 juni 2021

Netjes bezorgd, ben tevreden

Youetta
25 juni 2021

Fijn zo snel bezorgd. Na een dag klussen is dat wat je wil.

Keereweer
24 juni 2021
Frans Opmeer
24 juni 2021

Helaas was deze bestelling de minste in kwaliteit. Zo lag één van de porties friet los in de zak, dus binnen koud.Voorgaande bestellingen waren kwalitatief beter.

Siefraan
24 juni 2021

Goed voorbereid en lekker

Inrje
23 juni 2021

Op afgesproken tijdstip gebracht. Producten waren nog goed warm

Van der Werf
23 juni 2021

Helaas was de patat niet heel warm en hadden we 1 platte kroket. Normaal super tevreden, maar nu iets minder helaas!

Hulshof
22 juni 2021

Wij hadden burgers zonder sla besteld (stond ook op de bon) maar helaas op alle burgers wel sla.

KvdHeuvel
22 juni 2021

Veel te duur.voor gewoon snackbar eten. Grilburgers en patat zijn bijna 70 % duurder als dat het was. Ga er ook niks meer eten

Björn van Essen
21 juni 2021

Heerlijk gegeten, prima bezorging!

Esther
21 juni 2021

Was weer smullen

W. De Jong
20 juni 2021

Het was top!!! Bedankt. Tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dolores Ben-Josseph
20 juni 2021
Mayke
19 juni 2021
Wendy
19 juni 2021

Super snel bezorgd, binnen 15 minuten ! En goed heet ook, was top

r. van alphen
18 juni 2021

door een stortbui op zn scooter en alles heet en vers , top

Stanley
17 juni 2021

Patatje oorlog €5,40! Gek geworden!

A.Reining
16 juni 2021

Bijna een 100% score. Het patatbakje zat lekker vol en superblij dat me ijsje met hagelslag en chocosaus er weer is. Maar er is een kleine maar, volgende keer wat meer hagelslag erin (Ik moest ze een beetje zoeken) dan is het helemaal top!!!

Dolores Ben-Josseph
14 juni 2021
Ingrid
12 juni 2021

Altijd op tijd en lekker warm. Saus apart zoals gevraagd. Top zaak 👍🏻

Sandra
10 juni 2021

Voor de eerste x besteld en laten bezorgen. Het was er gewoon een half uur eerder dan beloofd,in 1 woord TOPPP. Nooit kunnen verwachten dat het ook nog zo goed op temperatuur was. Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
10 juni 2021

Het eten was super warm bezorgd en keurig verpakt! Al met al zeer tevreden en zeker de moeite waard!

H.van Groningen
8 juni 2021

lekker goed en snel Febo is onbetwist de snacks speciaallist.

supergirl
7 juni 2021

Ik vond weer dat er weinig patat in het doosje zat, terwijl de prijs omhoog gegaan is. Ik vind dat het ddoosje vol moet zitten voor 3 euro,de rest was erg lekker!!!!.Zag ook dat me favoriet ijsje niet meer in de lijst staat(hagelslag en chocosaus),erg jammer!!!

Brocken
6 juni 2021

Kan sneller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
6 juni 2021

Alles was lekker en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanri
4 juni 2021

Vrijdag is mijn Febo dag. Altijd lekker en goed bezorgd. Jammer dat vandaag wat fout is gegaan. Mijn melkshake lag een kwart uit de beker en in de plastik zak. Ook zat mijn melkshake op de warme hapjes. Nooit gebeurd altijd appart afgegeven. Weet niet of het in de snackbar was gebeurd of tijdens het afleveren. Een kliederboel! Maar bestellen doe ik gewoon weer en ieder vrijdag.

Lieske
4 juni 2021

het was heerlijk en lekker warm bezorgd.

Wouter
31 mei 2021

Normaal gesproken altijd prima, maar vandaag schorte er vanalles aan. De patat lag los door de tas heen, koud en geplet. Er zat honing mosterd saus op de kroket en hier leek sla op te zitten wat er af was proberen te halen.

W de Jong
30 mei 2021

Patat was erg slap en heel weinig voor wat het kost. Prijs-kwaliteit is een 3.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
30 mei 2021

Het was eten was niet warm, dus heb de snacks in de oven moeten opwarmen :( De kipcorn viel uit elkaar, het broodje van de double bacon burger was zo droog En de milkshake, was niet koud genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
29 mei 2021

Heerlijk gegeten. Ook de frites waren nog knapperig.

Roy
28 mei 2021
H.van Groningen
26 mei 2021

heerlijk gesmaakt

Joris
25 mei 2021

Hele snelle bezorging

Cicilia
21 mei 2021

Lekker gegeten.

Hannah
21 mei 2021

Precies op tijd en friet super knapperig, top zoals altijd

Richard S
19 mei 2021

Stelt nooit teleur. Warm eten en snelle bezorging. Kunnen andere restaurants een voorbeeld aan nemen. Ga zo door

Larry
16 mei 2021

Alles prima warm, mooi op tijd.

Stefan
16 mei 2021

Grillburgers en patat waren erg lekker!

Anna Wong
15 mei 2021

snel bezorgd en opeens erg lekkere frites, dat anders is dan normaal!

Frans
15 mei 2021

Snelle bezorging en mooi op temperatuur

Ton Uitman
14 mei 2021

Was goed warm en lekker en keurig op tijd

Clau
9 mei 2021
Torres
9 mei 2021

Was weer prima verzorgd en netjes op tijd afgeleverd. Iets minder zout is misschien wel een tip, verder in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam de Jong
9 mei 2021

Bestelling was later dan aangeven. Ik ben gebeld dat de aflevering later zou worden. Dat heb ik bij andere aanbieders nog niet mee gemaakt.heel netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.van Groningen
8 mei 2021

prima in orde goed gesmaakt

K
8 mei 2021

Zooooooo ontzettend warm en dat voor bezorgen!

Smit
8 mei 2021

Zoals altijd op tijd en het eten zeer smakelijk .

Ineke
7 mei 2021

Snelle levering .

JJ
7 mei 2021

Goed, beter als de vorige keer

Monique
5 mei 2021

Top! En goed warm! 👍🏻👍🏻

Martis
5 mei 2021
Marije
5 mei 2021
A.Reining
2 mei 2021

Weinig patat In het bakkie,terwijl je er vet voor betaald. En er zat geen chocoladesaus bij mijn ijs. Alleen softijs en hagelslag, betaal je dan 3 euro voor. Beetje jammer allemaal deze keer, normaal ben ik wel te spreken over het eten maar deze keer niet. Weinig voir veel geld!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ribbens w
2 mei 2021

Top. Lekker eten, warm en snel bezorgt. Lekkerrrrrrrrrrr.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
1 mei 2021

Snelle bezorging en erg lekker!!

Monique
30 april 2021

Helaas was de bestelling niet juist uitgevoerd. Ipv de bestelde satékroket kregen we helaas een speciaaltje De burgers waren niet voorzien van sla. Heel jammer! De patat was goed en ook qua temperatuur.

Hanri
30 april 2021

Zoals altijd goede kwaliteit en lekker warm ontvangen. Beleefde bezorger. In een woord TOP.

Patricia
29 april 2021

Vandaag voor het eerst besteld maar dat is zeker niet tegengevallen. Onze bestelling was echt keurig op tijd, het eten was nog lekker warm en de kwaliteit prima. Zeker voor herhaling vatbaar!

B. C.
29 april 2021
Ruben
29 april 2021

Zoals altijd weer helemaal super 🙂

Verhulst
28 april 2021

De patat was niet goed gebakken, ze waren bleek en slap. De kipnuggets waren ook heel slap.

Oha
28 april 2021

Bezorgtijd viel erg laat uit. Met FEBO gebeld om het zelf eerder te komen ophalen en dat was geen probleem.

Cicilia
27 april 2021
Tatjana
26 april 2021

Ik zou de patat niet in die doosjes doen als de patat helemaal af gesloten is word het slap . Nu 2 keer besteld en 2 keer slappe patat doordat het doosje helemaal dicht is

H.van Groningen
26 april 2021

patat was lauw en slap

Gonneke
26 april 2021
Hans
26 april 2021

Zoals altijd: snel en goed

Michel
21 april 2021
Helene
20 april 2021

Jammer dat er niet de optie is om je saus met uitjes te bestellen zodat je een échte patat speciaal hebt. Een aparte bak met uitjes bestellen is veel te veel en maakt je patatje speciaal meteen een stuk duurder. Verder was t zoals altijd weer super lekker.

Siefraan
20 april 2021

Goed en lekker voorbereid.! Eten bezorgd op aangegeven tijdstip. Top service..!

Paul Abbenhuis
20 april 2021

Alles was dik in orde Bedankt voor de goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis Verhagen
19 april 2021

Alleen het friet mag wel beter gevuld worden voor 2,90 bakje was maar tot helft gevuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niki
19 april 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zuster
18 april 2021

Patat was wat zacht en zompig. Niet gewend van de FEBO. Verder hebben we ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
18 april 2021

Lekker gegeten.alleen jammer dat patat toch slap werd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cicilia
18 april 2021

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Srilanka
17 april 2021

Was vers en super goed geleverd echt een aan rader dikke 10

Tom.h
16 april 2021

Pindasaus was een beetje vies in het bakje en raar dat je uitjes niet meer bij een bakje saus oorlog krijgt.

Ruben
12 april 2021
Raymon
11 april 2021

Na de vorige keer een mindere ervaring. Nu weer helemaal top, goed opgepakt door de eigenaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
10 april 2021

Geleverd op het afgesproken tijdstip , en het eten was prima .

Frans Opmeer
9 april 2021

Helaas hebben wij niet de bestelde saus ( mayonaise/ pindasaus) ontvangen. We hebben alleen pindasaus gekregen. Dit jammer omdat de kwaliteit verder prima in orde was.

Monique
8 april 2021

Super snel geleverd. Ik heb even aan de bezorger gevraagd of ze met een frituurpan achterop rijden😁

Gonnie
7 april 2021

Eten smaakte goed en op tijd én heet bezorgd (of juist koud) maar portie friet aan de kleine kant. Zeker vergeleken bij ander filiaal..

Jos
7 april 2021
Joke
6 april 2021

Updates met info over tijdstip levering, heel handig. Eten was nog heel warm toen het gebracht werd. Patat nog heel knapperig Prima !

Sas
5 april 2021
Paasklant
5 april 2021

Makkelijk online bestellen en afrekenen. Eerst leek aflevering 59 min te gaan duren, maar na 20 min zaten we aan tafel ons mond te verbranden aan de kroket en kaassouflé, zo heet waren die nog! Ook patat en grilburger waren heel warm en heerlijk! Echte FEBO kwaliteit.

Rau
4 april 2021

Helaas lauw en slappe patat,ook was de portie erg klein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van Groningen
3 april 2021

alles prima in orde goed gesmaakt voor herhaling vatbaar. Kies keurig kies Febo

Michel
1 april 2021

Eten was goed warm smaakte goed en was ruim binnen geschatte bezorg tijd gearriveerd

Evanduijvenbode visser
1 april 2021

Prima en netjes bezorgd

carla de jong.
29 maart 2021

dat dit super geweldig is en nooit te laat en service is uitmuntend.!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
25 maart 2021

Weer erg lekker en snel dus warm bezorgd.

Röpke
24 maart 2021

Goed warm afgeleverd

Mayke
24 maart 2021
Kees Brunt
22 maart 2021

Het was dit keer perfect.

Brian
22 maart 2021

Eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Björn van Essen
21 maart 2021

Lekker gegeten, bezorging kwam eerder dan gepland. Dat was bij zo snel mogelijk bezorgen natuurlijk een pluspunt. 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
19 maart 2021

was weer lekker en alles prima

Anoniem
18 maart 2021
Hans
18 maart 2021

Zoals normaal .... GOED!!

Luuk
17 maart 2021

Dik 5 sterren verdiend. Het bestelde eten werd goed heet bezorgd en van goede smaak . Voor herhaling vatbaar. Zeer nette en vriendelijke bezorger. Mag ook genoemd worden.

Kees Brunt
15 maart 2021

Jammer dat de patat niet echt warm was en daardoor ook wat te zacht. Bami geweldig. !!.

Ron
15 maart 2021

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hugo
14 maart 2021

Goed verpakt, alleen de zak scheurt makkelijk uit en de bestelling was 10 minuten te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
13 maart 2021

Warm, snel bezorgt, Alles was er compleet met vorkjes en servetten, en... Lekker.. Top ....

Frans
13 maart 2021

Bezorging was snel en de bezorger vriendelijk. De frites was heerlijk krokant en warm. De broodjes kroket en fricandeau speciaal, konden warmer.

Cicilia
11 maart 2021

Heerlijk gegeten.

C.
10 maart 2021

Kort geleden nog besteld bij Febo, vandaag weer eens na een tijdje. Helaas net als de vorige keer weer een bakje saus die er niet bij zat. Een snack die vergeten was. Begint steeds meer achteruit te gaan bij Febo. De bezorging was ook wel het enige wat goed was, vriendelijke jongeman die tot tweemaal aan toe kwam. Ik denk dat het weer enige tijd zal duren voor wij ook maar weer na gaan denken om te bestellen. Uiteindelijk wel nalevering gehad, maar er wordt blijkbaar niet goed naar de bestelling gekeken noch gelezen wát er besteld wordt. Jammer.

W Harte
9 maart 2021
Nicole
9 maart 2021

Heerlijk gegeten. Erg tevreden waren we dit keer. Vorige keer ging het een beetje mis met de bestelling. En werden wij opgebeld door de eigenaar om zijn excuus te maken. Wat een passie heb je dan voor je bedrijf! Fijn opgelost weer! Thanks daarvoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wt
8 maart 2021

Werd wat eerder bezorgd zoals ik vroeg. Bedankt! Was lekker en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eri
7 maart 2021

Prima levering , jammer genoeg was de kip niet geheel gaar . Rest was prima

Ingrid Wouda
6 maart 2021

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd.1 puntje waar ik niet over geklaagd heb: ik had later apart een extra grillburger telefonisch bijbesteld en betaald aan de bezorger.Die zat niet bij de bestelling.Kan gebeuren maar is toch een minpuntje

Leonie
5 maart 2021

Warme frites en burgers en nu een snelle bezorging. Helemaal top!

Monique
3 maart 2021

Bezorgtijd klopte prima, eten was nog goed warm. Ik ben tevreden, was dus voor herhaling vatbaar.

Diana
3 maart 2021

super snel en de kroketten waren nog warm

Patrizia
27 februari 2021

Helaas ging er weer iets verkeerd met de bestelling. Ze hebben het juiste heel snel laten nabezorgen met als goedmaker een beker ijs. Verder was alles lekker en snel bezorgd.

Monique
27 februari 2021

Heerlijk gegeten. Alles netjes op tijd en goed verpakt geleverd. Eten was nog goed warm en de patat lekker knapperig. Vorige keer ging het mis met de levering en kregen wij een belletje van de eigenaar om zijn excuus te maken. Wat een passie heb je dan voor je bedrijf en zeer goede oplossing geboden. Bedankt daarvoor!

Nicole
24 februari 2021

Erg jammer dat de patat te slap en te koud was. Ook leek het erop dat het ijs bovenop de overige producten waren neergezet in de tas. Alle verpakkingen waren helemaal ingedeukt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenny
23 februari 2021

Prima eten, prima bezorging.

Hanri
23 februari 2021

Perfect zoals altijd. Warme snacks en ijskoude milkshake. Blijft bestellen.

Jeroen
23 februari 2021

Alles was prima in orde en de bezorger was op tijd

Richard
22 februari 2021

Heerlijk eten, lekker warm en supersnel geleverd. Toppertje!

Ron
22 februari 2021

Heerlijk, patat in kartonnenbeker is perfect, patat blijft warm en krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Perry
21 februari 2021

Kaassouffle's en burgers platgedrukt. Patat was helaas slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary
21 februari 2021

Supersnelle bezorging en eten was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
21 februari 2021

Hamburger besteld zonder sla. Dus zelf maar de sla verwijderen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 februari 2021

Deze keer was de bestelling prima op tijd. En het eten was warm en erg lekker. Goed gedaan.

Daphne
20 februari 2021

De bestelling kwam erg laat , half uur nadat de mail was ontvangen dat ze bestelling onderweg was dus alles was lauw en de pindasaus bij de berenhap was vergeten. Jammer, de volgende keer kom ik het zelf wel ophalen.

Janneke
18 februari 2021

Prima!

Steph
18 februari 2021

Patat was veel zout, zaten gewoon letterlijk klonten zout op de patat, in het bakje en dat is tijdens de bezorging vermoedelijk ook op de andere producten gekomen. Erg zonde, wij doen dit niet meer...

Wendy
18 februari 2021

Friet was lekker krokant en zout. Burgers ook prima!

Talja
17 februari 2021

Prima verpakt,. Lekker warm, alleen was 1 kroket niet de juiste... Mooi optijd,verder 👍🏻

Karin
14 februari 2021

Makkelijk bestellen en keurig op tijd bezorgt, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther van hek
14 februari 2021

Prima, zeer snel bezorgd. Heerlijk gegeten Lekker veel pindasaus

Anja
14 februari 2021

Het was heel goed allemaal! Lekkere doorgebakken frites, zoals ik had gevraagd 😊

Conny
13 februari 2021

Was weer fantastisch en super makkelijk via jullie eigen site..

Anoniem
11 februari 2021

Ik ben gewoon vergeten fooi te geven.. terwijl de berzorger door de sneeuw kwam.. voel mij daar wel schuldig over.. volgende keer wat extra's...

Alisha
11 februari 2021

Ongeveer een maand of 2 geleden besteld bij Febo Hoofddorp. Het eten werd verre van netjes geleverd. Ik had een recensie achter gelaten en werd ongeveer 2/3 weken later gebeld met de vraag waarom de bestelling niet naar wens was. Erg goede klantenservice. Kreeg daarbij ook nog eens een super kortingscode toegestuurd. Helemaal mooi!

Niki
10 februari 2021

Febo is altijd lekker! Maar ook goeie communicatie toen het iets later kwam. Patatjes zijn lekker krokant en warm en niet slap! Bedankt voor de goede service en communicatie!

H.V.
8 februari 2021

Een keer in de week FEBO bestellen. Ondanks het sneeuwt bezorger optijd en natuurlijk warm en lekker zoals altijd. Toppie voor personeel. Tot volgende week maar weer.

Megan
5 februari 2021

Lekker zoute patat met goede snacks!

Daniel
5 februari 2021

Heul snel!!!:) en alles nog lekker warm. Perfecte kluslunch voor de vrijdag

Saskia
4 februari 2021

Werd al snel gebracht. Veel eerder dan verwacht. Prima gegeten

Monique
3 februari 2021

Snelle bezorging en nog goed warm; voor herhaling vatbaar dus ! (KFC kan er wat van leren, want daar duurt t eeuwen én is t niet warm meer)

Kees smit
3 februari 2021

Zo’n snelle levering super en de nieuwe verpakking voor het patat geweldig warm en het eten was heerlijk.

bokhorst
3 februari 2021

Niks te melden,goede service

aline
31 januari 2021

De verhouding prijs kwaliteit is zoek. De snacks zijn niet slecht maar wel echt klein/weinig voor de prijs. De patat was te veel gezouten. En de sate saus is echt schandalig duur. Was de eerste x maar ook de laatste x dat ik trakteer op de Febo. Zal ooit nog wel eens een kroketje uit de automatiek halen.

Monique en Theo
31 januari 2021

Zowel kwaliteit als bezorging goed op en in orde

Smit
29 januari 2021

17,45 besteld en de levering 18.25 kan misschien nog iets sneller en de kwaliteit van het eten is goed .

JS
29 januari 2021

Bezorging was half uur te laat Eten was niet vies maar zeker ook niet heel lekker

marian
27 januari 2021
Monique Roos
26 januari 2021

Goed en supersnel bezorgd

Erik
25 januari 2021

Mooi systeem om te bestellen, duidelijk en simpel. Eten was op tijd, zelfs op zondagavond! Kwaliteit prima. Enige minpunt was de rundvlees kroket terwijl kalfskroket besteld was en er fritessaus bij de frites zat ipv satésaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
25 januari 2021

Ok, maar frikadellen waren taai/hard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
24 januari 2021

Niets op aan te merken, tip top alles was goed geregeld!

Daniel
19 januari 2021

Slappe patat sinds nieuwe verpakking voor friet. 3 kwartier te laat ondanks dat het een doordeweekse dag en tijdorder was. Prijzen sinds kort ook flink verhoogd (€4,30 voor berehap ten opzichte van €3,30 voorheen, toch toename van 30%). Werd 10 minuten na officiële tijdorder gebeld dat het wat later werd en dat ze het “nu gingen bereiden”. Ruim half uur later pas de melding dat het onderweg voor bezorging was. Laatste keer geweest dat we hier bestellen.

Meriam
19 januari 2021

Patat was niet goed door gebakken Snack was net aan gaar

Jasmijn
19 januari 2021

Lekker en op tijd . Jammer dat ik alleen Chili saus kreeg maar had samurai saus besteld .

Kevinvanes
19 januari 2021
Monique
17 januari 2021

Nog goed warm. Top en precies op de gevraagde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
16 januari 2021

Met de nieuwe verpakking blijft de patat goed warm en de rest was ook goed van kwaliteit en ook warm .

Jenny
15 januari 2021

Prima bezorging, kwam nog eerder dan verwacht en was lekker.

Michael
15 januari 2021

Eten is goed, patat alleen iets te slap. Voor de rest burgers en patat wel warm. Bezorging binnen de tijd.

K van den Heuvel
13 januari 2021

Gewoon FeBo eten. Maar schrikbarend duur. Alles wat je besteld.

Pleun
13 januari 2021

Goede website. Warme en snelle levering!

Patrizia
13 januari 2021

Lekkere snacks, warm, knapperig en niet klef. Supersnel bezorgd!